Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet

Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet
Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet

Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet:- Mouna Esmaeilzadeh, född den 15 april 1980 i Teheran, Iran, är läkare, neurovetare, entreprenör och tv-personlighet. Esmaeilzadehs tidiga acceptans av teknik har också varit en utmärkande aspekt av hans karriär. Med examina i både medicin och filosofi har hon tillbringat sin karriär i framkant av medicinska framsteg. Innan hon migrerade till Spanien 2018 ledde hon en medicinsk klinik i Stockholm som använde sig av banbrytande teknik och vetenskapliga metoder för att förutse och förebygga sjukdomar.

Mouna Esmaeilzadeh är läkare, neurovetare och entreprenör. Hon är känd för allmänheten som “Doktor Mouna ” på TV4, där hon förenklar och gör vetenskap mer lättillgänglig via en pedagogisk lins. Mouna förutspår att människan med hjälp av ny teknik som robotik, artificiell intelligens och genteknik kommer att kunna leva betydligt längre i framtiden, förutsatt att vi har en hälsosam livsstil och får rätt medicinsk vård. Mouna Esmaeilzadeh har aktivt strävat efter ett paradigmskifte inom hälso- och sjukvården där dagens teknik leder till ett långt och hälsosamt liv.

Mouna Esmaeilzadeh är en av de främsta auktoriteterna när det gäller framtidens hälsa. Mouna är läkare, hjärnforskare och entreprenör inom förebyggande hälsa. Hon är också känd som “Doktor Mouna ” på TV4, där hon gör vetenskap tillgänglig för alla målgrupper. Mouna förutspår att med rätt livsstil och medicinsk vård kommer människor att kunna bli 150 år gamla, med hjälp av bland annat robotik, artificiell intelligens och genteknik.

Esmaeilzadeh inser att det inte är lätt att ändra människors perspektiv eftersom de personer hon försöker påverka inte är medvetna om att de har ett problem: “Mediekonsumtionen har förändrats radikalt. Tidigare fick människor nyheter via medierna, som var baserade på fakta. Majoriteten av människor får nu sina nyheter via sociala medier, som är fulla av clickbait, filterbubblor och falska nyheter och som ofta leder till populism, bigotteri och en pessimistisk världsbild. Utan att veta om det blir människor fångade i en bubbla.

1983, när situationen blev outhärdlig, flydde den treåriga familjen genom det kurdiska höglandet till Turkiet. Mouna var insvept i sin mamma Saras svarta slöja när de red i minus 25 grader. När hästen snubblade förlorade mamman dock kontrollen över Mouna, som hopplöst gled ner i den tjocka snön. Det var mitt i natten och kolsvart, men efter ett omfattande grävande hittade Sara sitt barn, som var svårt nedkyld.

Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet:- 1 – 5 miljoner dollar

År 2009 startade hon SciLife Clinic, en klinik för livslängd med en innovativ och banbrytande idé som använder spetsteknologi och forskning för att förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Hon har blivit känd för att hon är den första läkaren som använder genetisk forskning för avancerad hälsoundersökning för sina patienter, vilket har lett till en stor kundkrets av kända artister, idrottsmän och affärsmän.

Mouna har konsekvent uppgraderat hälso- och sjukvårdssystemet genom att införa digitalisering och modern teknik. År 2009 utvecklade hon till exempel SciLife-kliniken, vars främsta mål var att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar hos människor. Genom SciLife Clinic blev hon dessutom den första läkaren som använde genetisk analys i sina patienters avancerade hälsoundersökningar.

Mouna Esmaeilzadehs föreläsningar har en unik förmåga att fängsla publiken och introducera nya synvinklar och sätt att tänka. Sjukdomen och tekniken är två teman som påverkar oss alla på något sätt, och att höra hur de två är sammanflätade är verkligen fascinerande och spännande, men Mouna har inte fel när hon säger att vi står inför formidabla hinder och ofta skrämmande framtidsutsikter.

Mouna, den rebelliska lillasystern, valde först en annan väg, men hamnade till slut också i affärsvärlden. (mrjunkychunky.com) Efter att ha studerat medicin och filosofi skapade hon sitt första företag, SciLife Clinic, vid 28 års ålder. SciLife Clinic var en privat klinik som genomförde hälsoundersökningar för att diagnostisera och förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar. Företaget såldes till Sturebadet 2016.

För att diskutera den potentiella emissionen av en treårig senior icke säkerställd obligation med en initial emissionsvolym på upp till 1 200 miljoner kronor (“Obligationerna”) har Esmaeilzadeh Holding AB (publ) anlitat ABG Sundal Collier AB och Pareto Securities AB som joint bookrunners för att genomföra en serie möten för investerare i räntebärande värdepapper med början tisdagen den 11 januari 2022. En kapitalmarknadstransaktion kan följa, beroende på marknadsförhållanden och andra faktorer.

34 år senare bor Saeid Esmaeilzadeh i hjärtat av Stureplan, den kommersiella sektorns bastion. Medan han väntade på sin ihärdiga sparringpartner Ashkan Pouya tog han helt enkelt med sig kaffe till mig. Tillsammans är de grundare av Serendipity Group, där de har etablerat ett antal teknikföretag värderade till mer än fyra miljarder norska kronor. Ett smygföretag bland Sveriges enhörningsstartups.

Enligt Esmaeilzadeh behöver vi en uppdatering av hjärnan, vilket vi kan uppnå genom att lära oss att granska våra åsikter, övertygelser och antaganden i stället för att blint följa våra första instinkter. Hon fortsätter: “Det ligger i vår natur att dras till negativitet”. Våra hjärnor har inte förändrats särskilt mycket under de senaste 50 000 åren: vi är fortfarande program att söka efter faror och risker, ungefär som grottmänniskor.

Saeid Esmaeilzadehs mardrömmar handlar däremot om något helt annat. Om att han vaknar upp i Paris medan han talar franska. Det var destinationen för den långa flygningen. Paris var den önskade destinationen för hans familj när de korsade Alperna i snö och kyla. I dag känner Saeid Esmaeilzadeh att deras ankomst till Sverige verkligen var lyckosam. Hans övertygelse är att de inte hade kunnat göra det de gjorde i Frankrike.

Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet
Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet