Robin Calmegård Sjukdom

Robin Calmegård Sjukdom
Robin Calmegård Sjukdom

Robin Calmegård Sjukdom:- Den svenska radiopersonligheten Robin Calmegrd föddes den 19 mars 1986. Tidigare har han lånat ut sina talanger till Lugna Favoriter. Calmegrd var tidigare programchef på Södertälje radiostation Favorit 103,9. Det var en daglig kamp, som inte bara involverade själva sjukdomen, som kan slita sönder även den starkaste själen, utan också behandling, försäkringar, oförsiktiga familjemedlemmar och sociala tjänster. Plus genom att ständigt och exakt växla alla pengar.

Efter alla dessa år måste ni ha känt igen Robin Calmegrd radioröst eftersom han har varit radiopratare. I unga år fick Robin möjlighet att fullfölja sin livslånga passion att arbeta med radio. Här delar Robin med sig av detaljer från en barndom som var allt annat än typisk. Vad som hände när en skola byggdes om för en elev som hade blivit antagen men inte kunde gå. När den tiden kom kunde dock Robin gå.

Då och då gjorde folk narr av honom på grund av hans fysiska handikapp, precis som de kanske gör i dag. Med stöd av sin kärleksfulla familj, som alltid har sagt till honom att han kan åstadkomma allt han sätter sig för, har Robin utvecklat en smak för entreprenörskap. Calmegrd är en fascinerande person som berättar historien om sitt liv, ett liv där han övervann oöverstigliga hinder.

Något började i mitten av december. Hemma svepte Calmegrd in sig i ett täcke av jord och slumrade till i soffan. Han hade just flyttat in i en brutalt kall lägenhet, och han kunde för sitt liv inte förstå varför värmarna inte gjorde sitt jobb. Han kände sig mer kissnödig än trött, och allt de gjorde var att göra ett kacklande ljud som knappt värmde honom.

I och med den senaste tidens temperatursänkning i Sverige har affärerna börjat bli lidande. Min försäljning har sjunkit, därför har jag börjat undersöka potentiella nya leverantörer av billigare nyckeltillverkare. Det är uppmuntrande att ungefär 50 procent av besökarna på webbplatsen slutar med att köpa något från er. Detta experiment kommer åtminstone att pågå under resten av säsongen, och jag kanske till och med kommer att erbjuda norska och finska översättningar senare i år.

Min släkting hade fått nog av läkarens råd och all logik kring sjukdomen och valde att återgå till arbetet sent i våras, efter många byråkratiska danser som inte hör hemma här. Det kan göra eller förstöra din situation, men det är bättre än att vara utan. Hon har haft det svårt, men hon kämpar för det. Hjälpte kunder och var en bra lagspelare, men du arbetade ändå för ett företag som utnyttjar sina anställda och betalar dem dåligt (det var som det jobb som fanns). Lämnade rummet för att gråta och kom sedan tillbaka för att avsluta det hon höll på med.

Min bästa vän, Robin Calmegard. Vi har gått på otaliga klubbar, arbetat tillsammans, sett otaliga filmer och drivit varandra helt galet vid många tillfällen. Allt medan vi har behållit en glad attityd. Robin fick sitt nya organ för tio år sedan i dag. Ett organ från en donator transplanterades till honom. Jag är mycket tacksam för den tid vi har haft och kommer att ha i framtiden tack vare den njuren; den har gett oss något som pengar inte kan köpa: varandra.