Roland Kaiser Biografie

Roland Kaiser Biografie
Roland Kaiser Biografie

Roland Kaiser Biografie:- Roland Kaiser s-a născut Ronald Keiler la 10 mai 1952, la Berlin. A crescut în Berlin cu o mamă adoptivă și s-a angajat să urmeze o ucenicie în afaceri după absolvirea liceului. A lucrat mai întâi ca artist – până când producătorul Gerd Kampf l-a descoperit și l-a transformat într-un vocalist pop.

 

Roland Kaiser a rămas activ, dar a fost nevoie până în 2009 pentru ca el să recupereze un loc în topuri. În același an, el a scris cartea “Atempause”, în care a vorbit cu sinceritate despre afecțiunea sa pulmonară cronică. Care este cauza bolii? În mod clar, consumul de țigări al lui Kaiser – Kaiser a fost fumător încă de când era copil. În 2010, a avut nevoie de un nou transplant de plămâni și s-a retras temporar din viața publică.

Prima căsătorie a lui Kaiser a fost cu actuala soție a actorului Michael Lesch. Între 1990 și 1995, a fost căsătorit cu Anja Schuete, cu care are un fiu. A locuit în Münster timp de câțiva ani, înainte de a se muta în zona Zehlendorf din Berlin. Din 1996 a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii (născuți în 1996 și 1999).

Roland Kaiser Biografie
Roland Kaiser Biografie

Roland Kaiser a fost crescut într-un centru de plasament. La sfârșitul anilor 1960, după ce a absolvit liceul, a început o ucenicie comercială și, în cele din urmă, a devenit director al departamentului de publicitate al unei reprezentanțe auto. Și-a început cariera de vocalist cu jumătate de normă. A fost descoperit ca vocalist de Gerd Kampf. Până în 1987, Thomas Meisel l-a coprodus împreună cu Peter Wagner; din 1988, Wagner l-a produs singur.

 

Roland Kaiser Biografie

Cel mai de succes single al lui Roland Kaiser a fost “Santa Maria”. Deși originalul a fost interpretat de un duo pop italian, în anii 1970 și 1980 era tipic în Germania ca titlurile de succes să aibă versuri în limba germană. Roland Kaiser a încercat să vândă un manuscris despre descoperirea Americii pentru afacerea sa discografică într-o primă ediție. Etajul executiv a fost lipsit de entuziasm și a respins ilustrația deja produsă.

Single-ul de debut al lui Roland Kaiser, “What has become of her?”, a fost publicat în 1974. După doi ani, interpretul de muzică pop poate ajunge la succes în topuri și în comerț. Interpretarea piesei “Verde (liber, ceea ce implică singur)” a lui Ricky King îl ajută în acest demers. Melodia se află acum pe locul 14 în topurile din Germania. Piesa “Sieben Fässer Wein” a urcat șapte poziții în clasament. Roland Kaiser și-a făcut recent debutul pe scena pop germană.

Roland Kaiser a debutat în 1980 cu single-ul “Santa Maria”. Când oamenii văd titlul, se gândesc imediat la renumita melodie și la versuri. Cântărețul, al cărui nume adevărat este Roland Keiler, are încă succes la vârsta de 69 de ani. Cu toate acestea, Kaiser a avut mai multe dificultăți în timpul vieții sale.

În 2016, Roland Kaiser a primit Premiul Albert Schweitzer pentru devotamentul său de a ajuta persoanele defavorizate din punct de vedere social, acordat de către Satele Copiilor și Organizațiile Familiilor. La 7 aprilie 2016, în cadrul Premiilor Deutsche Phono-Echo Akademie, a primit un ecou din partea primarului guvernator al Berlinului, Michael Müller, în semn de apreciere pentru angajamentul său social.

Roland Kaiser își va îndeplini o ambiție de lungă durată în octombrie 2021 prin lansarea unui album de Crăciun intitulat “Christmas Time”. El reinventează cele mai frumoase colinde germane și mondiale de Crăciun: Roland Kaiser transformă cele mai frumoase săptămâni ale anului într-o experiență uimitoare cu un amestec divers de clasici de sărbători, pop de Crăciun evocator și swing de big band relaxat și rafinat.

În semn de recunoaștere a angajamentului său social, a primit un premiu onorific din partea Solidarfonds Stiftung NRW în 2011. În 2012, a primit, de asemenea, premiul BZ Culture Prize și premiul de merit al landului Renania de Nord-Ordinea Westfalia. Kaiser este, de asemenea, ambasador al ospiciului pentru copii Mitteldeutschland e. V. din Tambach-Dietharz și al Albert Schweitzer Children’s Villages and Family Works. Este membru al grupului “Step Makers” al Fundației Tom Wahlig și ambasador al DSO – Fundația germană pentru transplant de organe, al Fundației Rudolf Pichlmayr și al Fundației AtemWeg.

Roland Kaiser dorește să ducă mai departe moștenirea stabilită de Udo Jürgens, care a dat prioritate conceptului director “divertisment cu atitudine”. În general, se poate detecta reticența lui Kaiser de a-și scrie propriile scrieri în ultima parte a carierei sale. El își apără acest lucru afirmând că încearcă să inoveze repertoriul său modern și divers.

Fără îndoială că poți deduce multe despre un Taur ca Roland Kaiser, dar un lucru este sigur: nu ar lua niciodată dragostea cu ușurință. În ceea ce privește relațiile personale, i-a luat ceva timp pentru a găsi în soția sa, Silvia, partenera potrivită, de care poate avea grijă și cu care își poate exprima senzualitatea înnăscută. Nativii din Taur cu o viziune realistă înțeleg prea bine că viața nu are întotdeauna doar părți luminoase.

Im Trend: Aamodt Kilde Freundin

Im Trend: Tamme Hanken Alter

Im Trend: Michael Patrick kelly Kind