Sarah Sheilka Umur

Sarah Sheilka Umur
Sarah Sheilka Umur

Sarah Sheilka Umur:- Tegar Septian membuat keputusan untuk berkahwin ketika dia baru berusia 18 tahun pada tahun 2020. Akibatnya, perkahwinan Tegar Septian menjadi tumpuan dan topik perbincangan popular. Sosok mendiang isteri Tegar, Sarah Sheilka, yang empat tahun lebih tua daripada Tegar dan baru-baru ini kehilangan suaminya, menonjol ketika itu. Tegar Septian akhirnya berkata bahawa dia dan Sarah Sheilka telah berpisah selepas dua tahun berkahwin. Sudah terbukti bahawa Tegar tidak lagi berkahwin dengan isterinya.

Tegar dan Sarah Sheilka telah bersama sejak 2018, dan selepas beberapa kali hubungan mereka berulang-alik, Tegar telah memutuskan untuk melamar Sarah Sheilka pada 20 Mac 2020. Ketika Tegar baru berusia 18 tahun, dia mengikat tali pertunangan dengan Sarah.

Majlis perkahwinan itu diadakan di Garut yang terletak di Jawa Barat. Pengurus Tegar, Hari AJ, juga telah mengesahkan maklumat ini. Selepas perkahwinan mereka, Tegar dan Sarah dikurniakan seorang anak, yang diberi nama Abidzar Oktaviano Putra Septian. Pada penghujung Oktober pada tahun 2020, mereka mengalu-alukan anak tunggal mereka ke dunia.

Pada masa ini, bekas isteri Tegar, Sarah Sheilka Kamilia, membuat kemunculan tanpa pemberitahuan untuk menegaskan bahawa Tegar gemar membuat pinjaman. Tuduhan itu berpunca daripada catatan yang dibuat Sarah di Instagram Storynya, yang menyatakan Tegar kerap meminta bantuan kewangan daripada orang terdekatnya. Selepas itu, wang itu digunakan untuk membayar perkara seperti kos rumah dan perbelanjaan lain.

Tegas Sarah lagi, Tegar memberi alasan untuk isteri dan anak-anaknya meminjam wang sedangkan mereka masih mempunyai simpanan dan ia memadai untuk menampung perbelanjaan seharian. Selepas mereka berpisah, khabarnya wang simpanan telah diagihkan secara adil kepada mereka semua. Sarah juga menyatakan bahawa dia tidak mahu bertanggungjawab sekiranya bekas suaminya berada.

Sarah Sheilka Umur:- 23 Tahun

Sarah Sheila mengakui dia tabah dan melahirkan harapan agar perkahwinannya sekarang ini akan berjaya dan berterusan untuk jangka masa panjang. Sebagai tambahan kepada berita tidak langsung, Sarah Sheila adalah pemilik profil akaun Instagram peribadi untuk tempoh yang agak lama. Umum mengetahui beliau menerima ijazah dalam bidang Farmasi dari salah sebuah institusi pendidikan dalam bidang perubatan. Walaupun begitu, dinyatakan bahawa Sarah Sheila telah bekerja di salah satu syarikat farmaseutikal yang paling berjaya di negara ini.

Seseorang memanggil nama Kevin dari zoo, lokasi yang sama dari mana dia dan Gloria dan Jeffrey telah mengeja perkataan menggunakan papan ouija. Sarah memperdaya Lauren untuk menganggap dia Sheila, tetapi apabila dia muncul, dia berpakaian seperti Lauren dan kelihatan sama.

Apabila Lauren mendapati bahawa Sarah telah menggunakan rupanya tanpa kebenaran, dia berasa sakit perut. Kehidupan Sheila telah musnah, menurut Sarah, dan dia akan kembali dengan semua orang yang bertanggungjawab dengan berpura-pura menjadi kakak Sheila. Sarah mempunyai niat untuk mengambil alih kehidupan Lauren, tetapi dia dengan cepat mendapati bahawa ini tidak akan begitu mudah.

Ini terbukti daripada banyak muat naik yang memberikan maklumat tentang markah yang dicapai semasa dia bermain permainan dalam talian. Lama sebelum namanya mendapat pengiktirafan meluas di kalangan pengguna internet, dia mempunyai catatan lama di halaman Instagramnya.

Difahamkan bahawa Sarah Sheila mengambil bahagian dalam pertandingan Mojang yang berlangsung di Kabupaten Garut pada tahun 2016. Pakaian yang menakjubkan dan tudung kedua-duanya dilihat pada Sarah Sheila, yang juga diperhatikan bertudung. Menurut akaun tertentu, beliau juga merupakan peserta Persatuan Moka Kabupaten Garut.

Menurut laporan baru-baru ini, Sarah Sheila kini terlibat dalam penjualan dan pemasaran dalam talian pelbagai topeng organik. Sarah Sheila menegaskan topeng organik yang dijualnya adalah produk rumahnya sendiri dan dicipta menggunakan komponen semula jadi.

Bukan itu sahaja, tetapi juga banyak terima kasih kepada kecantikan Sarah Sheila yang menakjubkan. Telah menjadi perhatian kami bahawa dia sering menyebut fakta bahawa dia bekerja dalam kerjaya sebagai model. Ini terbukti daripada muat naik gambar kamera yang diambil semasa sesi pemotretan ke dalam akaun Instagramnya sendiri.

Sarah membuat percubaan untuk melemaskan Phyllis, tetapi Phyllis bertindak balas dengan cepat dan bersembunyi di dalam almari, selepas itu dia menutup pintu di lengan Sarah. Phyllis mengunci dirinya di dalam penthouse, di mana Michael boleh masuk.

Kedua-dua mereka kemudian menghubungi “Lauren” yang mengesahkan bahawa dia akan pergi. Mereka memutuskan untuk pergi ke taman hiburan selepas Phyllis menunjukkan bahawa sudah tiba masanya untuk bermain “pop goes the weasel” Selepas berlari kembali ke zoo, Sarah mendapati bahawa Ryder telah membenarkan Jana dan Lauren keluar dari kandang.

Sarah Sheilka Umur
Sarah Sheilka Umur