Carmen Chindris Biografie

Carmen Chindris Biografie
Carmen Chindris Biografie

Carmen Chindris Biografie:- Unul dintre cele mai cunoscute ansambluri de muzică de petrecere din România, Taraf Rutenilor, o are ca solistă pe Carmen Chindriș. “Ziua în care m-ai sărutat” este piesa care i-a făcut celebri, iar alte hituri au urmat curând. După cum ea însăși a remarcat: “Din acel moment a început totul. Sora ei mai mare a convins-o să se înscrie la cursurile de canto de la Școala Populară de Arte din Sighetu Marmației.

Am avut impresia că muzica era pentru mine încă de când eram mică. Ziua așteptată cu nerăbdare în care trebuia să cânt pentru prima dată pe scenă a sosit în sfârșit, după mai multe luni de pregătire. Poate părea neobișnuit, dar acela a fost primul și singurul spectacol la care am asistat când nu am simțit absolut nimic.

Carmen a cântat la chitară, a fost membră a unui cunoscut grup de dansatori și a participat la diverse concursuri de muzică solo până la vârsta de 15 ani. L-a cunoscut pe managerul și actualul ei angajator, Livius Lauruc, la scurt timp după ce a absolvit liceul. Și-a obținut licența în 2015 cu rolul Cherubino din “Nunta lui Figaro” de WA Mozart. Este absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca – Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Canto.

Împreună cu managerul său a luat decizia de a înființa trupa Taraful Rutenilor pentru că simțea nevoia să cânte ceva diferit. Trupa are acum un succes extraordinar. Aceștia percep un onorariu mare, așa că asigurați-vă că scotociți adânc în portofel dacă vreți ca ei să cânte la nunta dumneavoastră. Tariful este de 8.000 de euro pentru două spectacole muzicale de câte o oră fiecare, la care se adaugă 500 de euro pentru transport și cazarea a 16 persoane în 8 camere duble.

A învățat secretul unei vieți de succes de la mama ei. Cover Carla’s Dreams de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Acele ar trebui să îi respecte pe cei cu atitudine și pe cei care prețuiesc ținuta bună. cei care îți pot fi prieteni atât în momentele bune, cât și în cele dificile. Oricât de obositoare ar fi călătoriile prin țară pentru concerte, CARMEN se hrănește cu bucuria și zâmbetele spectatorilor săi.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din showbizul românesc este Carmen Chindriș. Înregistrările ei cu Taraful Rutenilor sunt destul de apreciate, mai ales la petreceri. Interpreta are și un catalog extins de melodii pe care le cântă în mai multe limbi străine. Cântăreața poate cânta în nu mai puțin de 11 limbi diferite, printre care sârbă, japoneză și rusă.

Carmen Chindriș este considerată, pe bună dreptate, mândria Maramureșului, iar o parte din motivul succesului ei este faptul că îmbină cu abilitate muzica ușoară cu muzica populară. În prezent, este una dintre cele mai cunoscute muziciene, iar mulți oameni îi cunosc cântecele. Iar dacă în prezent este admirată de întreaga națiune, înseamnă că a muncit din greu pentru realizarea ei pe o perioadă lungă de timp.

Cu toate acestea, când vine vorba de interesele ei băiețești, Carmen Chindriș recunoaște că îi place și se pricepe să joace fotbal cu băieții de la Taraful Rutenilor atunci când are timp liber. Însă recunoaște că fratele ei mai mare, pe care îl admiră, a fost sursa dragostei ei timpurii pentru fotbal. Aproape întotdeauna se plimba cu fratele ei, iar pe terenul de fotbal i se alătura lui și amicilor săi. Artista cu gropițe menționează, de asemenea, că, atunci când are timp, îi place foarte mult să pescuiască. Nu în ultimul rând, un alt fapt intrigant din carte este colecția enormă de ii a lui Carmen Chindriș.